Pagina's

donderdag 30 oktober 2014

7 november actie Tilburg Stop werken zonder loon

Er vertrekt een gratis bus vanuit Amsterdam naar Tilburg op 7 november. Opgeven bij de Bijstandsbond, info@bijstandsbond.org of 020-6898806

7 november actie Tilburg Stop werken zonder loon

Op vrijdag 7 november voeren leden van de FNV actie in Tilburg. Samen zeggen zij: stop werken zonder loon!
Demonstratie in Brussel
Zij doen een oproep aan staatsecretaris Jetta Klijnsma, die in Tilburg overleg voert met tientallen wethouders over het begeleiden van werkzoekenden naar echte banen. Ook houden de FNV-leden een protestmars door Tilburg. De FNV is vóór goede begeleiding van werkzoekenden naar goed werk en eerlijke lonen. Mensen verdienen koopkracht en echte banen.
Onbetaald werkHet overkomt steeds meer mensen die op zoek zijn naar een baan; ze komen in de bijstand terecht en moeten dan via de gemeente onbetaald werk doen op plekken waar voorheen gewoon betaald werk gedaan werd. De FNV vindt dat het tijd wordt dat de werkloosheid aangepakt wordt, in plaats van de werklozen.
Meedoen Kom je naar de protestmars? Meld je dan aan viainfo@koopkrachtenechtebanen.nl
Waar: verzamelen bij Poppodium 013, Veemarktstraat 44, Tilburg
Wanneer: vrijdag 7 november
Tijdstip: 14:00 uur
De ontmoeting met Jetta Klijnsma vindt plaats tijdens de protestmars. 
Kom ook! Samen staan we sterk!
Echte banen De FNV strijdt al langer tegen werk zonder loon. Belangrijk is dat mensen perspectief hebben op een echte baan en een normale beloning krijgen voor de inspanning die zij geven. Vooral mensen met de laagste lonen zijn het slachtoffer van werken zonder loon. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten