Over ons

Spreekuur


Dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 16.00 uur is er spreekuur. Hier kunt u vanuit het hele land terecht met vragen over werken met behoud van uitkering, participatieplaatsen en reintegratietrajecten. Het spreekuur wordt gehouden aan de Da Costakade 162 in Amsterdam. Postcode 1053 XD. Tramlijnen 12, 3, 7 en 17.info@dwangarbeidnee.nl of 020-6721452


 ActieComité Dwangarbeid NEE Amsterdam      

                 

              Het actiecomité Dwangarbeid Nee in Amsterdam


Op 14 december 2012 organiseerden de SP, FNV Bondgenoten, Doorbraak en de Bijstandsbond in Amsterdam in het stadhuis een hoorzitting ‘werkzoekenden in de uitverkoop’.

Doel van de hoorzitting was om de verhalen te horen van mensen die gedwongen met behoud van uitkering aan het werk gezet zijn.
Misstanden werden in kaart gebracht en er werd gediscussieerd over de vraag, hoe we deze dwangarbeid afgeschaft kunnen krijgen. De aanwezigen hebben daarvoor een actiecomité opgericht. De ASB, de ABVA/KABO, OostAlarm en de IS hebben zich ook bij het comite aangesloten.  Daarna zijn er al verschillende acties geweest. Wil je meer informatie over het actiecomité? Stuur een mailtje naar info@dwangarbeidnee.nl. of bel 020-6721452.1 opmerking: